Flere og Flere vælger Internet fra NAL MedieNet

Antallet af medlemmer, der får internet via Nal-Medienet slår rekord måned for måned. 65 procent af medlemmerne har nu tilsluttet sig foreningens internet.

I alt 3828 hustande i Nal-Medienets dækningsområde har i juni i år tilmeldt sig Nal-Medienets internet. Det er stigning på 21 procent i forhold til for fem år siden.

– Den stigende opbakning viser, at vi leverer et stærkt og stabilt produkt, der både på kvalitet og pris er konkurrencedygtigt med de store kommercielle aktører på markedet. Det kan vi godt være stolte af, sig foreningens formand, Carsten Bjørsum.

Syv ud af 10 medlemmer har valgt internet med hastigheden 25/5 mb, mens et mindretal har valgt de lynhurtige forbindelse på 50/10 og 100/20 mb.

Men selvom antallet af medlemmer, der får internet, stiger, så går det en anelse tilbage for det samlede antal medlemmer. I juni 2016 har Nal-Medienet 5927 medlemmer og det er det laveste antal i mere end 10 år og en tilbagegang på ni procent i forhold til for fem år siden.

– Danskernes tv-vaner er ændret dramatisk de senere år, og mange foretrækker at se tv via computer eller streaming-tjenester i stedet for at købe de traditionelle tv-pakker. Det rammer naturligvis også Nal-Medienet og det er svært for en privat forening at gøre noget ved, siger Carsten Bjørsum, der dog tager den samlede medlemstilbagegang forholdsvis roligt.

– Fremgangen for vores internet er meget vigtig, da det viser, at vi som forening har godt fat i fremtidens distributionskanaler for tv. Nu gælder det bare om at få den sidste tredjedel af medlemmerne med på vores internet, lyder fra formanden.

Nal-Medienet vil i løbet af efteråret iværksætte en digital kampagne, der skal forsøge at fortælle om fordelene ved Nal-Medienets internetløsning til alle i foreningens dækningsområde.