STRONG Extender

Pris:

Oprettelsesgebyr 500,-kr.
Pris pr md. 10,-kr.
Ved tilbagelevering indenfor tre måneder og i original emballage,  tilbagebetales oprettelsesgebyret.

Det tekniske

Strong 1600 Mbit/s Range Ex­tender benytter MESH-teknologi med det formål at opnå den bed­ste Wi-Fi-forbindelse i hjemmet.

1600 Mbit/s Range Extenderen understøtter såvel 2,4 GHz frekvensbåndet og 5 GHz fre­kvensbåndet. Det har to fordele, for det første kan man anvende Wi-Fi-enheder på det trådløse netværk, der ikke understøtter 5 GHz frekvensbåndet.

Det andet er, at man kan fore­tage en bevidst sortering blandt netværkstrafikken, således at streaming af video og musik fore­går over det mindre udnyttede 5 GHz frekvensbånd, mens surfing og almene programmer og lig­nende sender data over 2,4 GHz frekvensbåndet. Derved påvirkes streaming mindst muligt for den bedste oplevelse.

Hvad kan den

STRONG garantere, at range extenderen er i stand til at udvide Wi-Fi-dæk­ningen med 70 kvm. Et sjældent set postulat i en branche, hvor produkternes ydelse i høj grad afhænger af mange ubekendte i form af omgivelserne.

Strong 1600 Mbit/s Range Ex­tender er en lille boks, der place­res oprejst på en plan overflade, hvor det bedst passer ind i for­hold til at forlænge Wi-Fi-netvær­kets signal.

Strong 1600 Mbit/s Range Extender er testet i et ræk­kehus på to plan foruden kælder. Til testen blev der sat to 1600 Mbit/s range extendere op, en burde måske kunne klare mosten ud fra kvm vurderingen. Men der er trods alt tale om en etageadskil­lelse, hvor eneste nemme signal­vej er trappen til førstesalen.

Let at sætte op

Det er let at udvide netværket med en Strong 1600 Mbit/s Ran­ge Extender, og heldigvis foregår udvidelsen af det trådløse net­værk på samme måde, hvis man vil tilføje flere enheder senere. Der er overordnet to måder at gøre det på, enten manuelt via en browser eller ved at trykke på WPS-knappen på routeren, efter­fulgt af tryk på WPS-knappen på range extenderen og 5 minutters ventetid.

Brugergrænsefladen er ret overskuelig, her kan man se medlemmer af MESH-netværket, ændre sikkerhedsindstillinger blandt andre ting.

læs mere her om placeringen og antal af exstender, i forhold til boligens størrelse. Placering af exstender