Nyt tv-udbud i november.

I perioden fra den 25-28. november ændrer YouSee udbuddet af kanaler i din tv-pakke. De laver ændringerne for at sikre dig den bedste tv-pakke og digitale kvalitet. Det betyder imidlertid også, at det kan være nødvendigt at indlæse dine tv-kanaler igen.

Anvender du en favoritliste, kan det også være nødvendigt at gendanne den.

Grundpakken:

Har du Grundpakken vil den eneste ændring i dit TV-udbud være, at den analoge udgave af DK4 udgår. Du kan selvfølgelig fortsat se DK4 i HD – den bedste digitale kvalitet. Vær opmærksom på, at du skal have et digitalt TV eller en digital TV-boks med DVB-C MPEG-4 modtager for at kunne se de digitale kanaler, der sendes i HD.

Mellempakken:

YouSee har lyttet til mange kunders ønske om en børnekanal i Mellempakken og Lille Tillægspakke og udvider derfor med Disney Channel HD. De styrker desuden pakkerne med mere humor, fordybelse, livsstil og serier ved at tilføje TLC HD og TV3 Puls, som hidtil kun har været i Fuldpakken.

Samtidig udgår BBC Knowledge, BBC World News og den analoge udgave af DK4. Du kan selvfølgelig fortsat se DK4 i HD – som er den bedste digitale kvalitet. BBC Knowledge og BBC World News vil stadig indgå i Fuldpakken.

Efteråret byder dermed på nye kanaler for dig med et digitalt TV eller en digital TV-boks med DVB-C MPEG-4 modtager.

Her finder du de nye kanaler:

Plads 11 TV3 Puls

Plads 16 TLC HD

Plads 28 Disney Channel HD

Mangler du kanaler?

For at finde de tre nye kanaler i Mellempakken, kan det være nødvendigt at indlæse dine kanaler igen, hvis dit tv ikke automatisk finder dem. Det samme gælder, hvis du efter omlægningen mangler SVT1 HD, NDR HD og dk4 HD.

Fuldpakken:

Siden foråret har alle med Fuldpakken eller Tillægspakken fået adgang til to nye TV-kanaler, TV 2 Fri HD og TV3 SPORT 2 HD. De to nye kanaler vil fortsat være en del af pakkerne i 2014.

I november 2013 udgår den analoge udgave af DK4, og i løbet af 2014 udgår også de analoge udgaver af TLC, Disney Channel og TV3 Puls. Du kan naturligvis stadig se de digitale udgaver af kanalerne.

YouSee bevarer de tre analoge kanaler så længe som muligt og lukker dem kun i det omfang, det er nødvendigt.