Forstyrrelser

Driftsstatus: Der er registreret driftsforstyrrelser i området ved Kragsbjergvej og Bjerregaardsvej. Der er en tekniker på sagen og problemet forventes løst hurtigst muligt.

DriftsstatusDriftsstatus

Forstyrrelser fra det digitale sendenet.

Nogle medlemmer oplever støj på skærmen, eller mangel på nogle kanaler (bl.a. TV3+ analogt og DR1, DR2, TV2, TV2 FYN+ og Nabo digitalt). Forklaringen kan være forstyrrelser fra det nye, digitale sendenet.

Bor man ved en af de store sendemaster, kan signalerne fra luften påvirke modtagelsen i dit TV-apparat, hvis antennekablerne i huset eller lejligheden ikke er tilstrækkeligt godt afskærmet eller af tilstrækkelig god kvalitet. (husk også afskærmede antennestik)

Det kan du gøre:

• Hvis du oplever problemer med enkelte, men ikke alle kanaler, bør du udskifte dine antennekabler. Desuden anbefaler vi:
  • Tilslutning af kabel direkte fra første kabel-tv-stik i din bolig til dit udstyr.
  • Dobbeltafskærmet færdigsamlet antennekabel i god kvalitet, som både har trådnet samt folie yderst i kablet og dermed kan afskærme fra udefrakommende signaler
  • Maks. 10 M langt kabel – jo kortere kabel, des bedre billedkvalitet.
  • Du vælger et tykt kabel frem for et tyndt – det tykke er ofte bedre afskærmet for støj, hvilket forbedrer billedkvaliteten.
  • Kabel fra en radio/tv-forhandler, så du er sikker på kvaliteten.

Læs mere