Husinstallation

Manglende TV-kanaler

Der bliver stillet større og større krav til antenneinstallationer, da teknologien udvikler sig, og derved kommer der flere og flere udefrakommende støjkilder, som kan gå ind og genere dit tv-signal. Det er derfor vigtigt, at man laver sine antenneinstallation efter en standard. Det er med til at sikre, at man har en brugbar antenneinstallation uden støj.

En dårlig antenneinstallation kendetegnes ved dårlig eller slet ingen signal. Du skal være opmærksom på, at du så selv har ansvaret for, at dine installationer er lavet rigtig.

Når man skal lave en antenneinstallation, er det vigtigste næsten antennekablet – også kaldt coax kabel, da man ellers ikke vil få forbindelse igennem. Det er dog langt fra alle typer antennekabler, der er brugbart og kvalitet og pris spiller en stor rolle.

Når du skal vælge det bedste antennekabel eller generelt antennemateriel, vil vi anbefale så vidt muligt altid at vælge noget der er Yousee Ready, som også er HF-tæt, hvilket betyder, at det er modstandsdygtigt over for støj.

Yousee Ready mærket betyder, at det lever op til Yousee’s stærke krav til materiel, og du er derved sikret, at det er brugbart materiel. Hvis du ikke vælger Yousee Ready antennekabel, skal du dog som minimum anvende dobbelt skærmet antennekabel, da enkeltskærmet langt fra er nok. Jo mere skærmet kablet er, desto bedre er det til at modstå støj.

Herunder kan du se nogle af de installationer og materialer, vi anbefaler at du skifter.

Du er velkommen til at rådføre dig med vores tekniker på 70 13 03 39 + 3.