INTERNET

Driftsstatus: Der er ingen driftsforstyrrelser – Har du problemer med internettet; Prøv at genstarte modem.

INTERNET – Priser og hastigheder

Hvor hurtig en forbindelse skal du have, hvor mange Mbit skal du bruge? Det kommer an på, hvordan du bruger internettet og hvor meget. Tjekker du kun din mail, eller skal du have det bedste og hurtigste, så du kan streame film og game online?

Priser er pr. måned incl. moms. Priser og hastigheder er gældende fra 1/12-19.
Der faktureres for rest kvartal.

Firmaordning – vi fakturer gerne din virksomhed.

Har du en firmabetalt Internet, har vi mulighed for at fakturere direkte til din arbejdsplads. De eneste oplysninger vi skal bruge er firmanavn, adresse, og evt. mailadresse.

Priser uden TV pakke er incl. 37,- kr. i  medlemskontingent.

Ønsker du ikke at have en TV pakke, men kun vil have Internet, betaler du dit medlemskontingent derigennem. dette beløb er allerede lagt ind i prisen på “INTERNET (uden TV pakke)”.

HVIS TV PAKKE PÅ ADR.
INTERNET (uden TV pakke)
HASTIGHED
PERSON
ENHEDER

3/1 Mbit/s

Når du tjekker mail og læser nyheder online.

99,-

136,-

50/50 Mbit/s

Til dig der tjkker din mail og læser nyheder online, streamer musik, se videoklip og andet, der ikke kræver det store dataforbrug.

169,-

206,-

100/75 Mbit/s

Til dig der har brug for at streame musik, tv, film og serier, tjekke mails, sociale medier og spille online samt uploade filer.

219,-

256,-

200/75 Mbit/s

Til hele familien der har brug for at streame tv, film og serier, tjekke mails, sociale medier, streame musik og spille online samt uploade billeder og film.

269,-

306,-

400/75 Mbit/s

Til dig der vil have det bedste og hurtigste. I kan være flere på samtidig og streame TV og film i høj kvalitet, musik og spille online samt uploade store mængder billeder og film.

319,-

356,-

600/75 Mbit/s

Til dig der vil have det bedste og hurtigste. I kan være flere på samtidig og streame TV og film i høj kvalitet, musik og spille online samt uploade store mængder billeder og film.

419,-

456,-

 Indmeldelsesgebyr (engangsbeløb)….

250,- 

Oprettelse af Internet

0,-

Teknisk installation

699,-

Genåbning af restancelukket Internet

200,-

Oprettelse af fast IP adresse

200,-

Fast IP adresse pr. måned.

10,-

OBS!

For at få Internetudstyret udleveret, skal du møde op på vores kontor i Internetafdelingens åbningstid (se åbningstider her)

Du kan på Selvbetjening: https://selvbetjening.nal-medienet.dk oprette op til 5 e-mailadresser samt mulighed for web/storage. (Oprettelse af storage på 500 Mb er gratis). PS: Brugernavn og adgangskode kan du se på dit velkomstbrev eller sidste betalingsoversigt. Du har også mulighed for at få koden tilsendt ved at kontakte supporten eller kontoret.

Derudover har du mulighed for oprettelse af flere faste IP-adresser. Her bedes du kontakte supporten. Oprettelse af fast ip koster kr. 200 pr. stk. i oprettelsesgebyr og derefter kr. 15 pr. stk pr. måned

Der påløber ikke yderligere udgifter til forbrug. Prisen er fast uanset hvor meget eller hvor længe du benytter din internetforbindelse.